Urheiluala – Miten löytää sopiva työ urheilualalta

Vaikka urheilualan tehtävät saattavat vaikuttaa olevan runsaita, se on erittäin edullinen ala. Jaettu kymmeneen osaan, tämä ala sisältää lukemattomia töitä, urheilutapahtumia, näyttelyitä ja myös kokouksia, urheiluaktivisteihin ilmoittautuneita, urheiluaktiviteetteihin liittyviä välineitä, urheiluaktiviteetteja, urheilutoimintaa harjoittavia kauppiaita sekä valmistajia, samoin kuin erityisiä urheilutoimintaratkaisuja.

Erityisesti tällä toimialalla on valtava liikevaihto, monimutkainen kehys, samoin kuin median kautta tapahtuva vaikutus monien ihmisten elämään ja sitoutuminen. Urheilumarkkinoiden luonteen ymmärtämiseksi kokonaan on ymmärrettävä, että ne muodostuvat useista komponenteista:

Eri osat urheilualalla

o Urheiluvälineiden toimittajat, pääkadun urheilukaupat

o Kiinteistöjen hallinto, määrittely ja ylläpito – moottoriurheilumahdollisuudet, stadionit, urheiluaktiviteetit ja virkistysmahdollisuudet

o urheilun mentorointi

o Urheilumatkailu – niput seuraajille, jotka osallistuvat maailmancup-otteluihin tai olympialaisiin

o Urheilutoiminnan edistäminen – urheilun kasvun aloitteet, lukuisten urheilutoimintojen sääntelyelimet, alueellisten viranomaisten urheilun kehittämispoliisit

o Urheiluun liittyvä uhkapelaaminen / vedonlyönti

o Asiantuntijaurheilu

o Terveys ja kunto – terveyskerhot, yleislääkärin referenssisuunnitelmat, henkilökohtainen kunto

o Ohjaajat

o urheilulääketieteen urheilutoimintaa vammaklinikat, fysioterapeutit

o Ulkona ja myös seikkailutoimintaa – pyöräily mäessä, kiipeily ylös, melonta

Urheiluteollisuuden jokaisen osa-alueen tunnistamiseksi sinun on tunnustettava suoritettavat tehtävät ja niitä toimittavat organisaatiot. Esimerkiksi, jos aiot tulla mukaan urheiluvälineisiin, sinun on tiedettävä erityyppiset tavarat, joita on saatavana erikoisvarustevalmistajien ja huippuluokan jälleenmyyjien kautta, sekä erilaisten yritysten nimet.

Samoin, kun etsit työtä urheilutoiminnan kehittämisessä, sinun on ymmärrettävä, mikä ’urheilutoiminnan kasvu’ on, sekä lukuisat työpaikat, jotka ovat helposti saatavilla urheilun etenemispoliisien ja niitä käyttävien organisaatioiden, kuten paikallisten viranomaisten, tavoin. hyväntekeväisyysjärjestöinä, jotka kontrolloivat eri urheiluaktiviteetteja.

Yleensä ihmiset suhtautuvat siihen, koska urheiluteollisuudessa työ on rajoitettua. Tarjolla on kuitenkin lukuisia muita mahdollisuuksia. Työ urheilumarkkinoilla voi vaihdella ammattiurheilijan, pallo-tyttö / lapsen ja asiantuntevan urheilujoukkueen päällikön välillä. Sinun ei tarvitse työskennellä ammattiurheiluryhmän parissa, jotta pääset mukaan alaan. Voit aloittaa työskentelyn keskiasteen ryhmän kunto-ohjaajana tai kouluttajana, toimittajana tai urheiluagenttina ja toimia jopa televisioyhtiönä.

Palkkajoukko urheilualalla

Urheilutoiminta, ryhmä ja myös sellainen tehtävä ovat useita näkökohtia, jotka vaikuttavat urheiluteollisuuden palkkoihin. Noudattaminen on esimerkkejä urheiluteollisuuden joidenkin tehtävien palkka-alueista:

Juna: 20 000–400 000 dollaria (yliopisto) ja 20 000–70 000 dollaria (lukio).

Kommentoija: 18 000–1 miljoonaa dollaria.

Urheilukirjoittaja: 15 000–1 miljoonaa dollaria.

Athletic Contest -koordinaattori: 24 000–90 000 dollaria yli.

Koulutus ja oppiminen riippuvat suuresti siitä, minkä tyyppistä työtä aiotaan suorittaa. Yliopistotaso ei ehkä takaa työpaikkaa markkinoilla, mutta saattaa tarjota lukemattomia mahdollisuuksia työhön. Lisäksi on käytännössä mahdotonta päästä urheilualaan ilman kokemusta. Tehokkain tapa suunnitella työtä urheilumarkkinoilla on saada optimaalinen suora altistuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *